Vacature PLC-SCADA Software Engineer

PLC/SCADA Software Engineer

DE FUNCTIE: Als PLC/SCADA Software Engineer ontwerp en implementeer…
vacature hardware engineer

Hardware Engineer E&I

DE FUNCTIE: Dankzij jouw klantgerichtheid als hardware engineer…

Op zoek naar alle vacatures van Mol Industriële automatisering?
Ga naar engineering-vacatures-nederland.nl

Loopbaan ontwikkeling

Jij staat niet stil. Dat bewonderen wij in jou en daarom krijgt iedereen bij ons de ruimte zich te ontwikkelen. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zijn of haar talenten benut en verder uitbouwt. Hiervoor zijn er bij ons volop mogelijkheden.

Persoonlijke Ontwikkeling Plan

Onze ruime studieregeling maakt het voor iedereen mogelijk een opleiding of training te volgen. In je persoonlijke ontwikkelplan staan de afspraken beschreven die je met je leidinggevende over je ontwikkeling hebt gemaakt. Om door te groeien naar een andere functie of je verder te specialiseren zijn er uitgebreide mogelijkheden. Dat kan een training of opleiding zijn, maar ook een specifiek project of klus in het werk waardoor je weer een stap verder komt in je ontwikkeling al dan niet in het buitenland.
Op het gebied van training kun je denken aan inhouse trainingen, externe workshops en training of zelfstudie, zowel op technisch inhoudelijk vlak als op persoonlijke skills gericht.

Arbeidsvoorwaarden

Mol Engineering Projects biedt niet alleen uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven en ondersteuning in zowel jouw technische als persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed salaris kun je ook rekenen op:

  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • 25 vakantiedagen
  • Onkostenvergoeding voor internet en telefonie
  • Pensioen voorziening bij het PMT
  • Interessante reiskostenvergoeding of auto van de zaak
  • Flexibele regeling met overuren en reisuren
  • Waardering voor ondernemerschap

Voor welke vakgebieden kunnen we iets betekenen

Mol Engineering Projects is sterk in de industriële automatisering. Dus als je werkzaam bent als PLC Software Engineer, SCADA Engineer, DCS Engineer maar ook als E-plan/AutoCAD Engineer/tekenaar ben je bij ons aan het juiste adres en hebben we regelmatig korte en langere opdrachten beschikbaar.

Mol EP en ZZP’er

Door de diversiteit van de opdrachtgevers binnen Mol EP zijn we regelmatig opzoek naar tijdelijke expertise. Dit kunnen collega’s zijn van ons Mol IA, maar met grote regelmaat worden hier ook de diensten van een ZZP’er ingezet.

Inschrijven

Om je in te schrijven als ZZP’er kun je gebruik maken van ons open sollicitatie formulier. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Koppel ook je complete CV!