Over ons

Maak kennis met ons team

Engineer jij staat op N0.1!

Doen wat bij je past en jezelf blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Dan zit je lekker in je vel en blijf je met plezier je werk doen. Daarom besteden we veel aandacht aan opleidingsmogelijkheden en zoeken we naar, voor jou als Engineer, uitdagende opdrachten. Jouw mening is belangrijk want we doen het samen. We lopen als één team voorop in deze kennisintensieve omgeving. Bel, app of mail Richard van Paassen, als je meer wilt weten of gewoon even kennis wilt maken.

Over ons

In onze passie voor techniek gaan we tot het uiterste in het zoeken naar een passende oplossing voor jouw uitdaging. Daarom is ons familiebedrijf uitgebreid. Sinds juni 2019 maakt Mol Engineering Projects BV deel uit van Mol Industriële Automatisering BV, een volwaardige kennispartner op het gebied van industriële automatisering.

Met partner Richard van Paassen heeft Mol EP een definitieve stap gezet in het verwezenlijken van turn key automatiseringsprojecten. Met 3 decennia aan kennis en ervaring op zak, kent Richard de klappen van de zweep als het gaat om complexe automatiseringsvraagstukken. Samen met een team van enthousiaste deskundige engineers vormt dit een solide basis om jou als klant te kunnen adviseren en als jouw partner een project met goed resultaat te kunnen realiseren.

Heb je vragen of wil je kennismaken? Bel, app of mail Richard.